© 2017 / Stichting Smederij Verhoeven / Design by A.V.
Stichting Smederij  Verhoeven
Ravenstein
Ravenstein
Ravenstein
Vrienden worden van de stichting? Het vriendenregister is geopend. U kunt het formulier downloaden, printen en opsturen. Ook kunt u ervoor kiezen om sponsor te worden download dan dit formulier.
Vrienden Voor de financiering van de investeringen is de stichting grotendeels aangewezen op donaties en subsidies. Voor de dekking van de restauratie- en verbouwingskosten benaderen wij overheidsinstanties en fondsen om gelden beschikbaar te stellen. Voor de dekking van de jaarlijkse vaste lasten werven we actief donateurs. We bouwen financiële reserves op door inkomen uit huuropbrengsten.
Vrijwilligers De Heemkundekring Land van Ravenstein biedt hulp aan via vrijwilligers uit de werkgroep Stadsherstel. Zij hebben meerdere renovatieprojecten in Ravenstein tot een succes gemaakt. Daarmee is de stichting verzekerd van een aantal zeer vakbekwame, technische mensen die een belangrijk deel van de renovatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren. Ook voor het beheer en exploitatie na de renovatie zetten we vrijwilligers in. Zij zijn actief in alle toekomstige activiteiten zoals het verzorgen van rondleidingen, ontvangen van bezoekers, geven van een cursus smeden, plegen van technisch onderhoud en het schoonhouden van de smederij. Wilt u zich als vrijwilliger inzetten voor Smederij Verhoeven? Meldt u zich dan alvast aan via het verzenden van een contact formulier. Op dit moment werken wij aan een vrijwilligersbeleid. Zodra dat is vastgesteld, hoort u van ons hoe we samen met u als vrijwilliger aan de slag gaan voor de smederij.
Stichting Smederij  Verhoeven           Ravenstein
2017 / Stichting Smederij Verhoeven / Design by AV
Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2018 Oss-Bernheze Dank voor uw stem
Op 4 oktober is tijdens de finale avond de uitslag bekend gemaakt hoe het bedrag van € 300.000 over de 619 deelnemende organisaties is verdeeld. 15.144 leden van de Rabobank (48% van het ledenbestand) hebben in totaal 75.720 stemmen uitgebracht. Onze Stichting heeft 126 stemmen gekregen zodat er binnenkort € 504 wordt bijgeschreven op onze bankrekening. Het bestuur is er blij mee en bedankt hartelijk alle leden, die hun stem op onze stichting hebben uitgebracht.
Menu