Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2018 Oss-Bernheze Dank voor uw stem
Op 4 oktober is tijdens de finale avond de uitslag bekend gemaakt hoe het bedrag van 300.000 over de 619 deelnemende organisaties is verdeeld. 15.144 leden van de Rabobank (48% van het ledenbestand) hebben in totaal 75.720 stemmen uitgebracht. Onze Stichting heeft 126 stemmen gekregen zodat er binnenkort 504 wordt bijgeschreven op onze bankrekening. Het bestuur is er blij mee en bedankt hartelijk alle leden, die hun stem op onze stichting hebben uitgebracht.
© 2017 / Stichting Smederij Verhoeven / Design by A.V.
Stichting Smederij  Verhoeven
Ravenstein
Stichting Smederij  Verhoeven           Ravenstein Terugblik Brabants Dagblad  Brabants Dagblad 
21. april 2017
Filmpje 
Op deze zaterdag heeft het voltallige bestuur van Stichting Smederij Verhoeven onder de bezielende leiding van Toon een workshop kerstboom smeden gehad. Na de koffie met cake was iedereen klaar om aan de slag te gaan. Niet iedereen was even handig met het weerbarstige ijzer maar de resultaten mogen er zijn.
13. november 2017
01. juni 2017 Schoolkinderen op bezoek. De eerste openbare actie van de smederij was een openstelling voor de kinderen van de basisscholen in het stadje. Zij konden kijken naar een kleine demonstratie van het smeden en vragen stellen over het werk van de smid die vooral in de eerste helft van de 20e eeuw actief was. Daarna werd de electrificatie in gang gezet die in onze smederij nog terug te vinden is, zoals terug te vinden is in de naam op de gevel van de smederij.
18. december 2017 Het was gezellig druk bij de demonstraties van Stichting Smederij Verhoeven tijdens Kerstival. Onder het motto “jong geleerd is oud gedaan” hebben een aantal kinderen van het smidsambacht kunnen proeven.
2017 / Stichting Smederij Verhoeven / Design by AV