Bekijk de foto’s :
De filmploeg bezoekt onze smederij ook regelmatig, voor een intervieuw en het maken van mooie beelden. Uitzending:
© 2017 / Stichting Smederij Verhoeven / Design by A.V.
Stichting Smederij  Verhoeven
Ravenstein
Smeedwerk Smeedwerk Smederij Smederij 2017 2017 2019 2019 2001 2001
Promotievideo
Drie studenten van de Dutch Filmers Academy te Eindhoven hebben eind juni 2020 opnames gemaakt in de smederij in het kader van een schoolopdracht om een bedrijfsvideo te maken. Het bestuur is heel tevreden met het resultaat.
Met dank aan de studenten Raf Lormans, Kevin Geurts en Julia Nijenhuis.
PLAY PLAY
17-08-2020
Brengt een bezoekje aan de Smederij.
PLAY PLAY
Stichting Smederij  Verhoeven           Ravenstein Terugblik Brabants Dagblad  Brabants Dagblad 
21. april 2017
Filmpje 
Op deze zaterdag heeft het voltallige bestuur van Stichting Smederij Verhoeven onder de bezielende leiding van Toon een workshop kerstboom smeden gehad. Na de koffie met cake was iedereen klaar om aan de slag te gaan. Niet iedereen was even handig met het weerbarstige ijzer maar de resultaten mogen er zijn.
13. november 2017
01. juni 2017 Schoolkinderen op bezoek. De eerste openbare actie van de smederij was een openstelling voor de kinderen van de basisscholen in het stadje. Zij konden kijken naar een kleine demonstratie van het smeden en vragen stellen over het werk van de smid die vooral in de eerste helft van de 20e eeuw actief was. Daarna werd de electrificatie in gang gezet die in onze smederij nog terug te vinden is, zoals terug te vinden is in de naam op de gevel van de smederij.
18. december 2017 Het was gezellig druk bij de demonstraties van Stichting Smederij Verhoeven tijdens Kerstival. Onder het motto “jong geleerd is oud gedaan” hebben een aantal kinderen van het smidsambacht kunnen proeven.
2017 / Stichting Smederij Verhoeven / Design by AV